20 januari 2009

Pyssliga


Igår hade jag min kära DT Anna här för vi tänkte scrappa heeela dagen.
Ja, i alla fall nästan, för hon behövde åka till stallet och jag och familjen skulle till mamma på söndagmiddag vid 5-tiden, men flera timmar skulle vi skapa!
Jag hade bakat goooda havreformar med chokladkräm som vi skulle äta under tiden.

Anna kom vid kvart i 11 kanske och vi fastnade genast vid datorn och kollade in varor som ev ska beställas till shopen (och jodå, vi både hittade och beställde, så vänta bara ;-)).
Vi hade i alla fall jättetrevligt till 3-tiden nån gång och sen var Anna tvungen att åka.
Hade vi skapat så mycket då?
Nja... vi påbörjade varsin LO... Jag gjorde klart min idag, hur det gått för Anna vet jag inte. Hon har jobbat idag...

Här är min i alla fall.
Jag har använt tyll för första gången (finns i shopen) och det var pilligt men kul.Bilden är tagen 2 dagar efter Linns 4-årsdag då hon fick sin efterlängtade pojkbebis. När jag på födelsedagen frågade vad han skulle heta kom det blixtsnabbt: "Adamsson".
Varifrån hon fick detta så klockrent har jag ingen aning om, men han har inte bytt namn utan heter fortfarande Adamsson.
Tilläggas kan att hon har 4 kinesiska bebisdockor i varierande storlek. En får hon inte leka med, hon sitter för sig själv på en hylla och heter ingenting.
Den första jag köpte åt henne, redan innan vi hämtade henne, heter Mei Mei (Lilla Syster eller Liten Flicka på kinesiska).
Sen fick hon en liten söt en av en väninna i Usa och den fick helt sonika heta Lillkinesen. Vi höll på att bryta ihop av skratt, men hon envisas.

Jaja, jag scrappade faktiskt ihop en LO med rekordfart i förrgår kväll också.
Ett dåligt mobilfoto, men det är så härligt ändå...Har använt Bazzills emboss-prickiga cardstock och MMs härliga papper (shopen igen ;-))

Har ögonen på lite nya produkter från Usa... stämplar och sånt... kan det vara nåt för damerna??

Nu hägrar sängen, kram på er!!

2 kommentarer:

Nina sa...

Fina Lo´s! Ja, adamsson är ju ett annorlunda namn iallafall =)

Hoppas du fick mitt mail... hittade en mailadress lite längre ner eftersom du hade skrivit bloggadressen =)

Kram Nina

Björken sa...

*fnissar* Min Linn har ju en gossehund som heter Sven. Han var ju iof namnad redan från butiken men iaf. Alla i vår ogivning känner Sven och vet hur älskad han är.
Ha det gött!
Catrine