20 januari 2009

Mims
Nämner ju nu och då min söta brorsdotter Miranda.
Här sjunger hon och bästa vännerna Louise, Jessica och Erica 2-stämmigt.
De har gruppen L.I.M.E. och sjunger flerstämmigt.
Lyssna på detta!... Kan ni inte, då det är borttaget från YT... Har skickat meddelande till Mims och frågat varför...
Hoppas det kommer tillbaka så ni får lyssna.

Hallelujah - av Leonard Cohen med L.I.M.E.Ni är såå duktiga tjejer!

Kram från mig!

15 kommentarer:

Makaon sa...

Hej Marit

Vad duktiga dom var :)

Jag har något till dig i min blogg! :)

*kram*

ScräpEmma sa...

Åh, de var fantastiskt duktiga!! Har lyssnat ett par gånger :)

Kram

Malin sa...

Tusen tack för din omtanke!
Det är lite läskigt eftersom jag inte har allergier annars...men nu blir det till att passa sig lite tror jag ;P
Dom skickade iväg ett blodprov idag så förhoppningsvis får jag reda på vad det kan vara till veckan =)

Kram!

Ann-Sofi sa...

Hej!
Kul att du var inne och kommenterade hos mig.
Nej, MK är säkert inte dyrare än nåt annat, det känns bara mycket eftersom man ofta köper mycket på en gång.
Längtar efter puder-foundation, ska bli så kul att att använda den.

Hälsningar Ann-Sofi/Scrapmystra

Karin sa...

Min kommentar försvann...hoppas nu att det inte blir två svar plötsligt. Du frågade om skisser. Jag scrappar oftast "fritt" utan skiss, men tycker det är roligt att använda skisser från olika "utmaningar". Jag ritar aldrig en skiss när jag ska göra en LO själv. Har ritat skisser till träffar vi har och till Veckans skiss en gång.

Anonym sa...

Thanks for your comment on my blog.
Carole :-)

Anonym sa...

Hej Marit! söta bilder, jag kunde ju tyvärr inte lyssna men jag får hoppas att det kommer tíllbaka! =) Jag har en liten överraskning till dig i min blogg! ;) Jag kunde bara inte hålla míg då jag tycker att du är en underbart go & trevlig person! Jag hoppas verkligen att vi kan träffas något framöver, det skulle vara så super roligt!

Är uppe tidgt idag då jag vaknade av en värkande kropp, då är det ingen mening att ligga kvar! Lillan var uppe till 01.30 inatt & började kl. 06.00 så idag blir det nog en ganska tung dag är jag rädd!

Vet inte vad lilltjejen har fått för sig? Hon somnar helt enkelt inte förrän 12-01 på nätterna, dom senaste fem dagarna, helskumt & väldgt tröttsamt! Får ju hoppas att det bara är någon "period" hon har kommit in i! Jag brukar skylla allt på dom sk. "perioderna" he he! ;)Nämen skämtåsido så kanske det har med trygghet att göra då jag håller på att skola in henne på dagis & hon kanske har insett att jag verkligen lämnar henne!? För här hemma hänger hon efter mig som ett snöre, jag kan inte ens gå på toaletten, hon ska bara vara med mig. Så det måste nästan vara ngt sånt!

Nog om detta, jag hoppas att du får en riktigt bra dag & slipper ha allt för ont! =)

Massor med kramar till dig för att du är den du är!

Gunilla/Nilla sa...

Kan tyvärr inte lyssna men kan förstå att du är stolt.
Har kikat i din shop. Många fina saker. Säljer du inte stämplar?

Trevlig helg/Gunilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilka fina bilder Marit och en riktig fin LO har du också hunnit med som jag inte sett förut och du som säger att du inte gjort någon nytta ha ha ha:) Du får JÄTTE GÄRNA följa med mig till Smärtkliniken men med tanke på hur jag mådde i går efter min behandling där så vet jag inte om du skulle vara så himla sugen!!! Å nu längtar jag och längtar efter att få paket i från dig:) Hoppas du får en TOPPEN dag och helg å att du får må JÄTTEBRA å göra mycket med nytta ha ha ha Kramis i massor från lilla Inger

Nina sa...

Tack snälla för pennan jag fick på posten idag =)
Kram Nina

Lilla Pyssel Inger sa...

JAG HAR FÅTT MITT PAKET FRÅN DIG OCH JAG ÄR SUPER GLAD OCH SUPER NÖJD TACK SNÄLLA:) Nu ska det pysslas ha ha ha TÄNKER på dig min vän, kramis i massor från lilla Inger

Lilla Pyssel Inger sa...

Å VAD GLAD JAG BLIR ATT DU HAR FÅTT KORTET OCH ATT DU TYCKTE OM DET, DU ÄR VÄL VÄRD KORTET MIN VÄN:)Kul att du tyckte om mitt nya lilla projekt att göra väskor, det är kanon kul. Tyvärr är jag lite så att när jag kommer på något roligt så gör jag det ett tag tills jag tröttnar kan bli lite tjatigt tyvärr men men!!! Spets, fina band, pärlfloss och alla slags fina metall blommor å dekorationer bara älskar jag så hittar du något att ta hem så gör det jag handlar så gärna av dig:)Ha en underbar lördag kväll och sköt om dig min vän STOR KRAM från lilla Inger

Lilla Pyssel Inger sa...

Ville önska dig en riktig trevlig måndag och vecka, hoppas du får må bra. Tänker på dig kramis i massor från din lilla vän Inger

Miranda sa...

Hej! Maaaw! Tack!

Vi tog bort klippet då vi tyckte att det lät falskt på några ställen.. Pinsamt ju! :o Men vi ska spela in på riktigt snart hemma hos Lisen & Ladda upp, vi har lärt oss introt i Ronja Rövardotter oxå! I fyra stämmor! Görakul! Det kommer upp sen, jag lovar! :)

Kraaamkraam! Och ja, visst är den söt, klänningen! Åh, har du någon bild på dig i din klänning? :)

Myamia sa...

hej marit
tack för svaret om mina funderingar kring det jag vill sälja. jag tycker att det är så svårt att säga priser , det är lättare att låta folk bjuda.
får se om jag lägger ut det på traadera, men det gäller ju att rätt köpare dyker upp.
väskan däremot känns svårare, det blir ju en del frakt på den.
kram