27 januari 2009

Alldeles seg...


Inser att det gått 7 dagar sedan jag uppdaterade... det är ju kass, men jag har varit så trött, så trött.
Förkylningen sitter i kroppen utan att bryta ut ordentligt, har haft jättevärk och svårt att gå, det är inte ofta, men nu har det suttit i ett tag.
Ska åka till Mariestad och röntga knän och höfter den 4 februari... har väntar sedan i oktober på den tiden. Vart tog 3-månadersgarantin vägen??
Hoppas på ett snabbt svar sen i alla fall, att artrosen inte blivit värre, för jag vill inte operera... men det ger sig väl...

Till roligare saker!
Förra veckans utmaning gav inga mängder med bidrag, men här kommer de som kom:

Först ut är Ulrika som gjort en härlig jul-LO.Sen har det kommit in ett bidrag gjort av Jenni (blogglös, men nu får du skaffa en snart ;-))Vem vann veckans lotteri då??
Jo, det gjorde Jenni!!
Maila din adress itll mig på maritsscrapblogg@gmail.com så postar jag till dig!
Grattis!!!

Jag har scrappat lite med... saknar dock titlar på 2 st så de får jag visa upp senare.

Missa inte nästa inlägg, det kommer en ny utmaning! OCH en tävling!!

Avslutar med en underbar låt av Lars Winnerbäck =)


Kram på er!

3 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

VAD TOKIGT min vän att du inte har mått bra jag sänder en massa massa KRYA PÅ DIG KRAMAR:) Du det finns inget som heter 3 månaders garanti jag fick vänta i 6 månader för en sikt rönken där dom hittade två avslitna muskler från bilolyckan. Underbara kommentaren som jag fick av läkaren sen" Det är nog inte psykiskt efter olyckan du har nog ont i alla fall" I bland så vet man inte om man ska skratta eller gråta när det gäller sjukvården för den är inte till för dom sjuka känns det som många gånger. Man måste vara frisk för att orka vara sjuk så har jag känt många gånger!!! Önskar dig lycka till Marit å hoppas du får mera ork och känner dig piggare och bättre snart igen min vän:) Massor massor med hälsningar och kramis från lilla Inger

Erica sa...

Tråkigt att du inte mått bra. Hoppas du kryar på dig snart. väntar på en ny utmaning. Skall delta denna gången.
Kram Erica

Hanna sa...

Usch vad tråkigt att inte må bra.Hann inte få till nåt bidrag till förra utmaningen men väntar med spänning på nästa. Ha det bra :)