18 november 2008

Usch

vad jag är dålig på att uppdatera... vad ska jag skylla på?

Nja... fortfarande förkyld och ont i mig, men det är ju som vanligt så det är synd att klaga...

Det har kommit nya varor till butiken och det har ju tagit lite tid att peta in dem i systemet. Det kommer mer i veckan, förhoppningsvis redan i morgon.

Har 4 order på väg in...
Har beställt varsin Making Memories Slice till mig och min DT, gissa om vi längtar tills de kommer! 3 minneskort var tog vi också så att vi har lite att röra oss med ;-)


Har också packat ett litet kuvert till en kär väninna och det ska jag posta i morgon så hon har nåt nytt att pyssla med ;-)
Ni får veta sen vem som fått vad.
Bara en lite Random Act of Kindness, fast kanske mer Random Act of vill ge nåt tillbaks!

Nu har kroppen ont och jag är trött. Hoppas jag kan få somna snabbt idag. I morgon kommer kära väninnorna Ida och Cilla och pysslar. Hoppas Cilla har med goa söta lille Melvin. Är så kär i honom - brukar inte bli det i bebisar annars, men han har nåt särskilt =)

Kram på er alla!

5 kommentarer:

Inger sa...

TACK snälla Marit för besöket och dina fina ord på min blogg, jag är ganska ok faktiskt är trött å sliten men det känns som om att jag ALLTID är det nu för tiden så då är det bra:) Har fått ledigt denna veckan så kroppen ska få åter hämta sig sen kör dom i gång på Smärtkliniken men en behandling i veckan där jag får ligga inne den dagen jag får behandling detta ska pågå till sista veckan före Jul så det kommer att bli tufft men blir det bättre sen så är det bara att bita i hop! Ska ta reda på vad det är jag får för medicin när jag ligger inne så du vet vad det är, men den öppna upp alla muskler och kärl så att värken blir mycket mindre å man blir mera rörlig!
Tokigt att du inte är helt bra fortfarande från din förkylning din stackare! Hoppas du hade kanon trevligt med dina pyssel kompisar visst är det trevligt att pyssla i hop med trevliga människor finns nästan inget bättre bara min sambo slår detta:)
Snälla vad är adressen till din web butik nu igen glömde lägga upp den och hittar inte den igen skulle vilja ha den snälla:)
Må så gott och ha en underbar vecka Marit, många värma kramar från mig till dig Inger

Inger sa...

Hej igen där Marit!
Jag hittade din web butik och har lagt in en order så hoppas du har allt hemma som jag vill ha:)
Förresten vad är "Making Memories Slice ? vad använder man den till?
Kramis från lilla Inger igen

Malin sa...

Jag är sugen på en sån...
Du får vara testpilot
//Malin

LivA sa...

Heej Marit.
Tycker din blogg e supermysig, kul att se lite grejer du säljer osv...

Bokstäverna har jag köpt på The Village i Jönköping...Finns även:
Love
God Jul

Kram

Johanna

ronjabus/Anna sa...

*hoppar och skuttar* Åh! vad förväntansfull jag är för slicen. Det ska bli så kul att få testa den!! Kram på dej vännen!