09 november 2008

Host host attjoo

Är så trött och så förkyld att jag inte orkar skriva så mycket.
Måste i säng, men hade min födelsedagsfest igår i alla fall.
Eller kanske man ska säga middag, för av 32 st kunde bara 19 komma (inkl jag själv och Claes).
Typ hälften av de som inte kunde komma var sjuka (fast vad 17... det var ju jag med... det var ju bara att ta alvedon och nässpray och bita ihop ;-))

I a f... det var supertrevligt och jag har visst utlovat lite presentbilder =)
Här kommer de i en salig oordning!
Av Ida och Kirsi med resp fick jag detta underbara halsband från Thomas Sabo och det låg i asken nedan. Kirsi har gjort asken och Ida kortet =)

Lite blommor fick jag i onsdags och de 2 überläckra väskorna finns på BlueBox och kom från Daniel (lillebror) med familj, faster Ninni och farbror Valle.
Den högra väskan kan man sätta på ett fäste och ha som cykelkorg!
Pocketogram kom från KV (kära väninnan) Camilla i Stockholm och vykort från Gun o Gunnar som var mammas och pappas bästa vänner när jag var liten. Jättekul!!
Det fina handgjorda kortet kom från KV Sofia!Adventsljusstaken med det ljuvliga luciatåget var bonuspresent från mamma och Stig.Finaste presenterna kom från underbara älskade dottern Linn!Läcker ljuslykta från härliga styvbröder med familjer!Så läckert halsband från Gemini by Helen fick jag av KV Sofia och KV Annelie med familjer!
Det är liksom vändbart för man kan ha "baksidan" framåt om det röda inte matchar kläder eller så =).
Stövlar och sportsandaler från Jobi. Tack kära mamma och Stig!!
Tatuering på vänster överarm (fast utan stjärnor och så ska det vara längre snurklor med Linns kinesiska namn invävt emellan) får jag av KM Claes!Pengar (fast inte så här många haha) fick jag av KS (kära svägerskan) A-M med familj, svärföräldrarna och KMs moster.
De är till en sån här som är på väg från NetOnNet:Pappa med familj gav mig en sån här läcker väska med 4 hjul så man slipper tippa den när man kör!
Fast min är grön, liksom lite mörkt jadegrön och jag ska hämta den i butiken i morgon =)Älskade söta kusin Karolina med sambo gav mig ett jätteläckert olje/vinäger/salt/peppar-ställ men det har jag inte kunnat fota, för kameran la av =(

Tack alla snälla söta för alla gratulationer, blommor och presenter!
Veckan har varit underbar trots den elaka förkylningen som dök upp även den på födelsedagen.
Den går över, men presenterna får jag ha kvar =)

Kram på er!4 kommentarer:

Malin sa...

OHHHHHHHHHH så mycket nice du fick!
Linns present var absolut finaste, emn det andra kanske mer användbart!

//Malin

Helgona sa...

Jättefina saker ju! Kul!
O jag håller med om att Linns duk är klart finast : )

Inger sa...

WOW WOW WOW vilka fina saker du har fått Marit:) Vad tokigt att ha fest när man själv inte mår bra, hoppas du har fått kryat på dig och mår bättre nu din stackare!
Själv var jag på Syfestival mässan i lördags den var jättestor men var ändå kvinna i lokalen var bara vid scrapping sakerna det var för mycket folk för min del. Det var så trångt att jag till slut gav upp men lite pengar klarade jag av att förstöra. Tyvärr så har jag fått stryk efteråt det blev nog för mycket för mig men hoppas få en bättre dag i dag en i går!
KRYA PÅ DIG OCH HA DET SÅ BRA GODA Marit, hälsningar & kramar från lilla pyssel Inger

sussies sa...

Oj, vilka underbara fina presenter du fick!!!
Grattis i efterskott!!!!

Susanne