29 oktober 2008

Otroligt kreativ / Unbelievably creative


Vet inte vad som hände idag, men det måste varit en sådan antiklimax i måndags att jag efter gårdagens migränattack fick världens kreativa rush!

Häftigt i alla fall, och här får ni se vad jag gjort idag förutom att tvätta 3 maskiner smutstvätt, varit ute på långpromenad med hunden och myst i soffan en stund med Linn, Lilo & Stitch.
Ursäkta bildkvaliteten, blixten ville inte gå igång när jag skulle fota.

I have never been this creative as I have been today, I think...
Except for doing 3 machines of laundry, taking the dog for a long walk, watching Lilo & Stitch with Linn, I have made all this...
Please forgive the louzy photos, the flash refused to work when I took the photos.


Först lite fler tändsticksaskar och 2 st flaskkort.Kan inte fatta varför Blogger bara lägger bilden på fel håll... har försökt fixa det 10 ggr nu...

Nån som har något tips??

Här kommer 2 tvättstugeskyltar till, de är verkligen jätteroliga att göra, men den vinröda (typ) blev jättestor... Det var inte riktigt meningen från början ;-)

Two more signs for the laundry room.

Nu ska jag sova tidigt för en gångs skull. I morgon ska jag och Linn åka och titta på pappas frus nya häst. Ett 6-månaders arabsto som heter Casablanca "Blanka".

I'm off to bed... early for once. Linn and I are going to visit my dads new horse tomorrow. She is only 6 months old, arab and called Casablanca "Blanka".Kram på er!

8 kommentarer:

ronjabus/Anna sa...

Hur fina som helst! Du är en stjärna på att få ihop färgerna!

Miranda sa...

Åh men! Vad underbara! Hur fina som helst! Kyrkan ja, jaa, kröningen är den 9onde december, tisdag av någon anledning :s Julmarknaden är den 29onde då visas luciorna upp & bvlir intervjuade. :)

Malin sa...

MEN Marit, vad fiiiiiint - jag älskar dina tvättstugeskyltar - det andra är super också - men skyltarna var nog strået vassare.

//Malin

Anna sa...

Gu vad duktig du är! :D Ååh va fina skyltarna blev! Så mysiga :D

carina sa...

det var väldans va mycket fint du fått ihop!!!

bakgrundspappret jag använt är från "crate"

//carina

bittan sa...

WOW!! vilka fina tvättstugeskyltar...härliga färger...önskar jag hade en riktig tvättstuga så jag kunde ha en sån skylt

Inger sa...

WOW WOW WOW min vän vilka KANON fina älskar värkligen tvätt skyltarna du är så duktig Marit:)
Hoppas du får en TOPPEN vecka lycka till med allt speciellt på onsdag:)
Många STORA kramizar från lilla pyssel Inger

Inger sa...

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA ETT STORT FYRFALLET LEVE HURRA HURRA HURRA HURRA för Marit på din stora 40 års dag i dag onsdag 5 november:)
Jag hoppas du får en TOPPEN dag Marit, jag har något till dig men tyvärr så får du inte det till din dag i dag fast det var tänkt så. Du får ha tillgodo med att brevbäraren kommer med något till dig en annan dag. Bättre sent en inte alls eller hur! Många STORA GRATTIS KRAMAR i från mig och välkommen till den underbara 40 års kulbben:)
Hälsningar & kramar från lilla pyssel Inger