02 oktober 2007

Inser...

att jag varit jättedålig på att uppdatera här, men det har varit så himla mycket att göra.

Den här LOn gjorde jag i alla fall idag, och jag är nöjd.
Det är inte riktigt min vanliga stil (om jag nu har någon), men jag gick lös ordentligt med färger och band och den var jätterolig att göra.
Jag har sytt på maskin, häftat med klammer, stansat med Revolution och skurit för hand. Har använt Dymo till en del av texten och skrivit resten för hand.
Många tekniker inblandade alltså ;-)
Hinken är en jättestor bradbuddie jag köpt från Usa. Läcker, va?!Jag fick beställning på en doppresent åt en liten kille, så jag gjorde ett par skor. De skulle inte vara mycket dekorerade, så det fick räcka med ett par små Prima-blommor och tagsen jag fått i RAK av Ella (tack!!)4 kommentarer:

ronjabus/Anna sa...

Vilken fin LO! Underbara foton! och vilka fina skor! Det får du allt visa då vi träffas hur man gör :-)
Min e-mail: asanden@bredband.net

Bodil sa...

Jag har sett sådana här skor på Brunsons i Halmstad. Dom är så charmiga. Jag är nybörjare och försöker lära mig vad allt heter inom scrapbooking, men skulle du kunna berätta för mig vad en RAK är för något?
Kram från Bodil

Kortmanitove sa...

Hei, har jeg kommet til rett Marit nå tro? Ser du har link til min side, så jeg tenkte du kanskje er den jeg har prøvd å komme frem til...
Uansett så var det kjekt å kikke inn på siden din, og de skoene var jo aldeles nydelige... Er det mønster å få kjøpt til disse??
Takk for titten, tar nok turen innom her igjen!
Tove

Ulle sa...

Tack för det jättefina kortet!! Pennan kommer nog snart till användning, Julies bok är gravt eftersatt...Sista sidan har en bild från 1mån ålder... Måste "bara" framkalla lite kort först! Idag var det extra trevligt med nåt fint i brevlådan eftersom min lille katt är inlagd och har fått diagnosen diabetes OCH giftstruma. Det senare drabbar i princip bara äldre katter och han har inte ens fyllt fyra. Kram från oss och hälsa Figge!