06 mars 2007

Jösses, nu har jag med blivit dattad...


Mia Puh tog mig i farten;-)

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här kommer mina underliga 6 saker:
1. Jag måste somna på rygg med täcket över munnen och armarna i kors... Annars kan jag ligga vaken hur länge som helst... Så har det varit i 4 år nu och jag vet inte varför jag fastnade i det...

2. Jag pratar väldigt mycket med min hund och mina katter när jag går ensam hemma på dagarna... Eller ensam är jag ju inte, men ni fattar.

3. Jag kan inte sluta köpa små söta block och anteckningsböcker. Detta har pågått sedan jag var 9 år eller så... Det spelar ingen som helst roll om jag använder dem sen eller inte. *suck*

4. När jag växte upp hade vi hus i Hälsingland... Där var vi varje lov och jag var maniskt rädd för att bli tagen av en älg varje gång jag var tvungen att gå på utedasset själv på kvällarna.

5. Det andra jag var löjligt rädd för var en enormt stor sten som låg på ett hygge vid sidan av vägen jag var tvungen att cykla på på väg till och från sommarjobbet i byns butik (sedermera butiken i Nudådalens adventskalender;-)).
Vad som helst kunde ju dölja sig där bakom... och kanske ta mig.

6. Som vuxen blev jag än räddare när jag flyttade ut på landet efter 12 år i Sthlm (där jag utan vidare promenerade ensam på nätterna...).
Kunde helt plötsligt inte gå ut med hunden "bakåt" mellan hagarna ifall någon skulle springa ikapp mig och ta mig... De enda som skulle kunna jaga mig där var väl en och annan förrymd kviga, men de var jag inte rädd för... De skällde ju hunden ut ;-)
Jag dattar:
Cia
Helena
Lena
LenaaLandis
Lena och Ronja
Theresia

2 kommentarer:

Landstoken sa...

Jag såg nu att jag blivit dattad. Mina svar finns i min blogg *s*
/Helena

Lena_Ae sa...

Hej!
Såg jag blivit "tagen"!
Har haft datorproblem så jag såg det först nu! Kul! Svar kommer snart på min blogg. /Lena